Sagt om Atlas Kompetanse:

«Når jeg har vært på foreldremøter før har jeg ikke fått så mye ut av det. Jeg forstod ikke alt som ble sagt og ble sittende og bekymre meg for barna som var alene hjemme. I dag har jeg lært masse for jeg har fått informasjon på mitt eget morsmål. For første gang har jeg rukket opp hånden for å si noe selv! Dessuten var det fint å bli kjent med de andre foreldrene i klassen. Nå kan vi snakke sammen og hjelpe hverandre hvis vi får beskjeder fra skolen som vi ikke forstår.»

Mor etter Skole-hjem kurs

«Mamma skriker ikke på meg lenger og jeg blir ikke sint og sur som før. Jeg har det rolig og fint hjemme nå. Det er gøy å gjøre ting sammen med de fra Atlas Kompetanse, jeg liker når vi leker med lego eller drar og svømme sammen.»

-Gutt, 11 år

«Når jeg gjorde noe dumt før gjorde jeg det bare uten å tenke på noen konsekvenser ass. Jeg tenker to ganger nå, før handlet jeg bare. Motivasjonssamtaler med miljøarbeideren i Atlas har gjort at det nå er lettere å tenke på konsekvensene av mine handlinger. Foreldrene mine stoler mer på meg nå. Det er bra for da får jeg være mer ute nå.»

-Gutt, 15 år

«Pappa min er mer forståelsesfull nå. Pappa viser meg mer kjærlighet nå enn før. Pappa er åpen til nye ting. Han lar meg være sammen med vennene mine og jeg kan gå ut mer. Jeg stoler på han, og han stoler på meg. Nå er vi liksom far datter forhold, vi er mer close.»

-Jente, 15 år